Race car preporation

Het einddoel is probleemloos de finish halen! Met aansprekende resultaten in onder andere: The East African Safari Rally, Liege Rome Liege, Ralley de Corsica of de Monte Carlo Challenge kunnen wij zeggen dat de door ons geprepareerde auto’s een goede staat van dienst hebben.

Door onze jarenlange ervaring in de sport auto’s weten wij waar de knelpunten liggen met betrekking tot de autosport. Een auto kan zo gebouwd worden dat de auto zowel voor straat als voor rally werk kan worden gebruikt.

Met verschillende aanpassingen kan de auto gebouwd worden naar de wens van de klant. Of het nu gaat om alleen een snellere nokkenas, of om een volledige motortuning met andere uitlaat, nokkenas en carburateurs of zelfs auto’s die worden voorzien van een andere versnellingsbak of betere remmen, alle wensen zijn bespreekbaar.

Sports Car Centre Racing is een logisch vervolg op onze werkzaamheden met Sports Car Centre Garage. De vraag om voorbereiding en assistentie tijdens een rally door profesionals die een auto van binnen en buiten kennen is groot. Sports Car Centre Garage en Sports Car Centre Racing staan beide in het teken van Engelse en Italiaanse 'Classic Race Cars' en 'Classic Cars'. Met SCCR assisteren en bereiden wij alles voor uw klassieke sport auto op een rally. Kortom SCCR en SCCG is een full service partner in 'Classic Cars' en 'Classic Race Cars'.

CONTACT US NOW

© 2024 Sports Car Centre | sitemap | Concept, design & code by 100